O nama

Zašto odabrati nas

Veterinarska stanica Đakovo d.o.o. trenutno zapošljava 26 djelatnika, a u sklopu stanice na području Đakovštine djeluju i ambulante u Đakovu, Strizivojni, Drenju, Gorjanima, Levanjskoj Varoši i Kešincima.

vet đakovo

Đakovo

Kralja Tomislava 33
099/443-4025

strizivojna ambulanta

Strizivojna

Braće Radića 202
031/831-004

drenje ambulanta

Drenje

Ljudevita Gaja 28/a
031/862-000

kešinci vet

Kešinci

Doljanska 30
031/856-083

levanjska varoš

Levanjska Varoš

Glavna 72/b
031/864-007

gorjani vet

Gorjani

Kula 24
031/853-001

Vaš kućni ljubimac treba pomoć ?

Slobodno nas kontaktirajte za termin

Veterinarska stanica Đakovo

Veterinarska stanica Đakovo  d.o.o. trenutno zapošljava 26 djelatnika od čega je desetak visoke stručne spreme. Većina posla koju obavlja Veterinarska stanica Đakovo je u na području Osječko-baranjske županije, konkretnije na području Đakovštine.

Osnovna djelatnost naše tvrtke je veterinarska usluga kako u segmentu farmskih životinja tako i malih kućnih ljubimaca. Osnovnu djelatnost obavljamo putem šest registriranih ambulanti i jedne ambulante za male životinje.

Glavni posao nam je brinuti se za zdravlje životinja i to tako da sprječavamo, suzbijamo i iskorjenjujemo bolesti domaćih i divljih životinja, osobito zoonoza. Obavljamo kirurške i stomatološke zahvate na tvrdim i mekim tkivima, radimo dijagnostiku bolesti hematologijom, biokemijom te ultrazvučnom i rentgenskom pretragom. Bavimo se reprodukcijom i porodiljskim zahvatima na velikim i malim životinjama.

Misija

Veterinarska stanica Đakovo d.o.o. svoju misiju temelji na očuvanju zdravlja životinja, stvarajući sigurnu zajednicu za ljude, životinje i okoliš.

Vizija

Veterinarska stanica svoju budućnost vidi u privlačenju i osnaživanju visokoobrazovanih i stručnih ljudskih potencijala, koji svojim znanjem i motivacijom ispunjavaju potrebe životinja i njihovih vlasnika. 

 
Veterinarska stanica Đakovo d.o.o. ima i registriranu veterinarsku ljekarnu koja prodaje veterinarsko medicinske proizvode, dodatke hrani za životinje, hranu za životinje, a isto tako nudimo i veliki asortiman hrane i opreme za kućne ljubimce. Uz to nudimo našim kupcima i širok spektar opreme za njegu životinja, provođenje DDD mjera u i oko gospodarskih objekata, farmi i zgrada.

Usluge

Svih šest ambulanti pružaju usluge liječenja domaćih životinja i veterinarsko inspekcijskih pregleda, dok je ambulanta u Đakovu specijalizirana i za problematiku i specijalističko liječenje malih životinja – kućnih ljubimaca

Veterinarska ljekarna - pet shop

Ambulanta za male životinje